Portugese delicatessen in Amsterdam: Casa Bocage

Om een goede start aan ons nieuwe label te geven zijn we vandaag de dag begonnen met een tripje naar Casa Bocage – een charmant klein Portugees winkeltje op de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Een goed begin van je zondag en een aanrader voor als je op zoekt bent naar lekkernijen uit Portugal.

Naast een ruim aanbod aan delicatessen, zoals extra vierge olijfoliën, kruiden, kazen, kwaliteits-port, rode en witte wijnen, kun je achterin de winkel ook de welbekende Pastel de Nata met een espresso nuttigen. De geheime spot van dit zaakje is hun kleine buitenplaatsje aan de achterkant, waar je even uit de toeristendrukte op de Haarlemmerstraat kan ontsnappen. Op een zonnige dag een geweldige plek! Let op: er is wel maar ruimte voor zo’n maximaal drie personen ;-)

Dit winkeltje vind je op Haarlemmerstraat 111a. Zie hieronder voor een kleine sfeerimpressie: