Bestel jouw winterport bij PortRebels

Een echte rebel kiest deze winter voor een glas smeuïge port bij het haardvuur of als aperitief bij feestelijke gelegenheden. Speciaal voor alle nieuwkomers in de wereld van port hebben wij een warme en kruidige binnenkomer uitgekozen. We schreven er al eerder over in onze blog: Winter is coming.

Alleen de fles is al een plaatje en zal het kerstdiner net dat extra tintje feestelijkheid geven. Daarnaast ontvang je bij de fles een rebel kerstgedachte. Verras je vrienden en familie met deze fles port, mooi als aperitief, of vergezeld met een uitgebreid kaasplankje. Met de geur van verse vijgen en een vleugje kaneel, een kruidige en zachte smaak is dit de ideale winterse opvolger van Graham’s The Tawny: de grote favoriet tijdens onze proeverij. De PortRebels Winterport is een perfect kerstcadeau.IMG_5246

Schermafbeelding 2015-12-08 om 14.32.47