Proeverij op een boot – koop nu je ticket!

Deze zomer vráágt om een zomerse port proeverij door de Amsterdamse grachten. Zondagmiddag 12 augustus varen we 2 uur lang in gezelschap van heerlijke portwijnen aangeboden door porthuis Martha’s. Eén van de leukste portfamilies uit de Douro, deze zomer persoonlijk ontmoet! Zoals je van ons gewend bent verrassen we jullie met uiteenlopende smaken, ditmaal samen geselecteerd met hetwijnhuis.nl.

We zijn super trots want het blijft niet bij de portproeverij alleen. Je krijgt een proef membership van 3 maanden cadeau van The Library Club. Een exclusieve wijnclub met iedere week diverse wijnproeverijen waar je als member gewoon bij mag aanschuiven. Wij zijn fan en blij dat we onze eerste event samen organiseren. (No strings attached – het lidmaatschap vervalt na drie maanden.)

Bij slecht weer – het stort uit de hemel – zullen we zoeken naar een vervangende locatie; mocht dit niet lukken dan zijn we genoodzaakt de proeverij te annuleren, de ticket te retourneren en alle port zelf in de regen op te drinken.

Koop snel je ticket voordat het te laat is.

Advertisements