Annemieke

Als laatste ben ik aangeschoven aan de heerlijk gezellige port tafel. Als fervent fan heb ik alle portproeverijen als proever mee mogen maken. Wat deden de dames dat super leuk en professioneel. Het enthousiasme spatte er iedere keer weer vanaf! Dit is het moment dat port mij in haar macht kreeg. Dat we met port gaan rebeleren klinkt mij als muziek in de oren.

Ik ben Annemieke, werkzaam als mondzorgkundige in een groepspraktijk in hartje centrum Amsterdam. Naast werken met patiënten, ben ik ook redactielid van het vakblad Nederlands Tijdschrift voor Mondhygiëne. Sinds 2018 mag ik mezelf ook een van de PortRebels noemen.

Ik probeer mijn leven zo veel mogelijk in te richten als Bourgondische levensgenieter. Dit gaat gepaard met de liefde voor borrelen, lang tafelen en genieten van heerlijke gesprekken zowel luchtig als diepgaand. Voor zowel een onverwacht als gepland glaasje en hapje ben ik altijd te porren. Dit komt dus eigenlijk altijd goed van pas met een heerlijk glas port met bijpassende lekkernij.

Het idee om port meer bekend te maken onder het jongere publiek (jawel, 35 is het nieuwe 25…) en hen te overtuigen van het mooie product wat port is, is de perfecte en leukste manier om passie, vriendschap en genieten samen te binden!

“Het leven is vurrukkulluk!” – Remco Campert