Sabine

Sabine, blond, blauwe ogen, levensgenieter + harde werker (Work hard/Play hard generatie): van origine ben ik een fervent rode wijn drinker. Mijn golden key voor een full-filling diner, voor pure ontspanning, een goed gesprek, een filosoferend moment, dan wel met vrienden of gewoon heerlijk alleen. Maar een glas rode wijn vergezelt ook erg goed bij een avond overwerken. De geur, de smaak, rollend over de tong, de afdronk….wat een genot! :)

Het was goede vriendin Marga die mij op het idee bracht eens een glaasje port te nuttigen in plaats van wijn. Daarnaast kreeg ik tijdens mijn PhD promotiewerk een mannelijke Portugese collega naast me, die met enige regelmaat de betere Portwijnen en smeuïge kazen mee terugnam uit Portugal voor een ultieme vrijdagmiddagborrel!

Mijn tripje met Marga naar Porto vorige zomer was de aftrap van een nieuwe voorliefde: portwijn + kaas. Met PortRebels hopen we deze voorliefde verder te ontplooien en ook de rest van Nederland mee te krijgen in ons enthousiasme! Omdat ik naast (port)wijn, net als vele andere Nederlanders, ook heel erg veel van kaas houd, ga ik bij PortRebels streven naar de ultieme port-kaas combinaties. Can’t wait to explore, ik voorzie veel nieuwe kansen voor port in Nederland!

Extra weetje: omdat Marga en ik elkaar oorspronkelijk tijdens hardlooptrainingen hebben leren kennen, staat ze nu ook beter bekend als mijn (s)portvriendin…ghehe…flauwww…