What’s next

Na 2 uitverkochte en succesvolle portproeverijen gaan we deze zomer rebelser dan ooit. PortRebels organiseert zondagmiddag 28 augustus een PortFestival!Wat kun je van ons verwachten: Zomerse port en uitdagend/verrassend lekkere cocktails met als hoofdingrediënt port! We worden hierbij geholpen door Joost&Joost.

Joost&Joost delen onze passie voor lekker eten en heerlijke wijnen, en selecteren deze direct bij de lokale boer, van klassiekers tot verrassende en beroemde wijnen, waaronder port. Joost&Joost is laagdrempelig en een tikje eigenwijs. Samen met Joost&Joost laten we jullie kennismaken met een nieuw porthuis; Quinta do Portal. Dit familiebedrijf uit de Douro in Portugal bestaat al sinds het einde van de 19e eeuw.

Bij een portfestival hoort een eigenwijze buitenlocatie en die hebben we gevonden: BRET bij Station Sloterdijk in Amsterdam. Deze urban hotspot heeft een te gekke buitentuin voor de ideale festival sfeer. Het opvallende gebouw is niet te missen, want het is gerecycled van oude knalrode containers. Begint je hoofd een beetje te tollen na alle lekkere cocktails? Blijf dan na de proeverij een hapje eten bij BRET, want de keuken is echt een aanrader!

De kaartverkoop start donderdag 21 juli via ikbenaanwezig.nl

Onze eigen creatie, de Freaking Ginger cocktail, is in de Volkskrantmagazine van 30 juli verkozen tot de lekkerste portcocktail met een dikke 9,1. Wij zijn vereerd!

13880367_10155059804389606_9149704452365551928_n

 

Advertisements